Borås
utbildning2
 


En dykutbildning är grunden till ett livslångt äventyr! Alla med normal hälsa kan lära sig att dyka. Dykning är avslappnande och roligt samtidigt som det är spännande och utmanande!

På H2O Borås erbjuder vi dykutbildning av högsta klass. Våra instruktörer har många års erfarenhet av dykutbildning och vi spenderar dubbelt så lång tid i vattnet i jämförelse med de flesta andra företag. Vi anpassar oss efter lokala förhållanden och vår dykutrustning är alltid ny och fräsch. Gammal och sliten utrustning med dålig passform gör utbildningarna tråkigare och är sämre ur säkerhetssynpunkt. 

Du genomför din dykutbildning i våra spännande, lättillgängliga nordiska vatten.Varför inte avsluta kursen med en dykhelg på härliga västkusten? Du har även möjlighet att genomföra din grundkus som ett Referral Program detta är det perfekta kursupplägget för dig som vill lära dig att dyka på semestern och samtidigt hinna med så mycket som möjligt. Du genomför all teori och bassängträning hos oss på H2O i Borås och avslutar din kurs på semestern med de fyra utedyken.

Efter avslutad kurs har du ett internationellt dykcertifikat från PADI, giltigt världen över. Med vår breda erfarenhet kan du ständigt utvecklas som dykare. Du kan till exempel lära dig att filma och fotografera under vatten, bli expert på det marina livet och vrakdykning.

utb.schema1500x700mm 

grundentillettlivslngt