Hönö

Välkommen till H2O Hönö

H2O Hönö

Äventyr & Tång är ett aktivitetsföretag som arbetar med fiske, hummersafari, dykning och sjötransporter med utgångspunkt från Hönö i Göteborgs norra skärgård. Företaget som startades 1996 drivs av Jhermy Olausson som också är skeppare på båten BRASILL. FBVII och MBVII samt högfartcertifikat.

Vi har makrillturer på 3 eller 4 timmar och vi har heldagsfiske då vi åker över på den danska sidan och fiskar på vrak. Fiskeutrustningar finns att hyra.

Från första måndagen efter 20 september arrangeras hummersafari. I konceptet ingår lån av Grundéns sjöställ, fika med bagebrö och varje deltagare får med sig en hummer hem att koka. Detta fiske pågår fram tills isläget sätter stopp.

Såsom dykarrangör har vi bred erfarenhet med 15 år erfarenhet av att arrangera dykturer. Båten har en dykstege i aktern och två stora bänkar  där det finns plats för 12 dykare med komplett utrustning. På våra turer brukar vi ha med 12 extra flaskor till andradyket som stuvas i ett av de rymliga lastutrymmena. Det finns totalt 4 stora lastluckor som tillsammans rymmer över 3 kubik.

Vi utför alla sorters sjötransporter och bogseringar. Kran finns att montera på båten.