Blog

SvenskaEnglish

Eurotek

Vart annat år hålls världen främsta konferens om teknisk dykning i Birmingham. På konferensen hålls föredrag om vitt skilda områden, det kan till exempel handla om räddningen av det thailändska fotbollslaget som var strandsatta i grottan eller de senaste forskningsrönen om rebreather scrubbers eller dekompressionteori.

 

I år var vi en grupp om nio tekniska dykare från H2O som åkte dit. Här kommer lite bilder som jag tog under helgen. Om du vill lära dig mer om teknisk dykning och prova på olika typer av utrustning för teknisk dykning så kom på vår temadag den 28 januari 2019, dagen kommer ha något för alla, både för nyfikna , nybörjare och erfarna tekniska dykare.

 

 

Teamet som var inblandade i räddningen av det thailändska fotbollslaget ur Thai Lung grottan berättade om hur dom hade hittat pojkarna och hur dom sedan hade räddat dom ur grottan.

 

 

 

Leigh Bishop och Richie Kohler, som båda har varit med och arrangerat expeditoner till RMS Brittanic håller fördrag om expeditionsplanering

 

  fest

 

På kvällen var det som traditionen bjuder smokingmiddag.

 

CE Förderag

 

Martin Stanton från rebreather tillverkaren VMS håller föredrag om CE tester och andningsarbete.

 

Lyssnar

 


Tillbaka till bloggindex...


Av: Anders Bergman

Publicerat: 2018-12-04

 

CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.