Blog

SvenskaEnglish

Utveckla och utvecklas!

Sedan starten som instruktör i fridykning har jag sett hur jag hela tiden utökat antalet kurstillfällen i pool och hav. 

När jag debriefat genomförda kurser med mig själv i huvudet så har jag känt att det har behövts. Inte nödvändigtvis för att fridykarna ska uppnå kurskraven men för att verkligen visa dem hur de kan träna för att utvecklas som fridykare.

Även om det allra bästa för att bli en bättre fridykare är att just fridyka och vara i pool och hav så är det inte alltid man hinner med allt man vill. Så till årets kurser kommer jag att rejält utöka genomgångarna om vad man kan göra på torra land mellan passen i pool och hav för att hålla igång. Många gånger inte alls tidskrävande, utan små pass man kan klämma in innan frukost eller på lunchrasten. Men som gör stor skillnad när man åter tar på sig fenorna. 

Den 1 maj startar jag utedyken för PADI Freediver och den 28 maj är det dags för PADI Advanced Freediver-kursen. Häng gärna med!


Tillbaka till bloggindex...


Av: Patrik Jeppsson

Publicerat: 2024-02-23

 

CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.